O L U T

T A K A T A L O  & T O M P U R I   B R E W E R Y


”Alhonkorvessa hiljaisuuden kuulet,
yksin et ole,
vaikka niin luulet.
Aamu-usva,
kylmä henkäys,
kasken tuoksu, savumaltaan.
Mailta esi-isien,
lainassa vuosisatojen,
ohran nostaa ja maltaaksi muuttavat,
pojat tilojen Takatalon ja Tompurin”

Takatalo & Tompuri Brewery on Ravijärven kylässä sijaitseva panimo.  Oluessa käytettävät mallasohra, kaura ja vesi tulevat omilta tiloilta. Kaski-nimi syntyi Takatalon ja Tompurin tiloilla jo esi-isien aikaan, jolloin peltomaita tehtiin metsiä kaatamalla ja polttamalla viljelysmaiksi. Kaskeamalla saatiin maaperästä ravinteikas viljelyä varten. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille, jotka aikoinaan metsät pelloiksi kaskesivat. 

 

kaski_theme